Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor transferlerini tanıttı

17 Ocak 2020, Cuma 12:34

     


Sökespor devre arasında 10 futbolcu ile yollar ayrılırken 8 futbolcu ile anlaşıldı.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta mücadele eden Sökespor ligin ikinci yarısına kadrosunu büyük ölçüde yenileyerek girecek.

Kırmızı lacivertlilerde ilk yarıda forma giyen Recep Orta, Emre Gümüşkaya, Mustafa Yaşar Boşnak, Hıdır Ali Yıldız, Ünal Kurtuluş ,Oğuzhan Karaca, Yiğit Kayacı, Murat Efe Kura, Erdal Alıcı ve Adnan Erdem ile yollar karşılıklı görüşmelerin ardından ayrıldı.

Sökespor ilk yarıda Aydın Yıldızspor'da forma giyen kaleci Süleyman Genal, Sultangazispor’dan orta saha oyuncusu Altan Aksoy, Kastamonuspor'dan Fildişili Mamadou Diabate,Sürsürüspor’dan orta saha oyuncusu Ferit Olgun, Çiğli Belediyespor’dan sol açık Doğan Keskin, Dersimspor’dan Şamil Ünal, Almanya'dan orta saha oyuncusu Erhan Mutlu, Konya Ereğlispor’dan forvet Sercan Tunç ve Didim Belediyespor’dan Metehan Günal‘ı kadrosuna kattı.

Kırmızı lacivertlilerin yeni transferleri düzenlenen basın toplantısında tanıtılırken antrenör Göksel Özdemir yaptığı açıklamada yeni transferlerin her geçen gün takıma ve camiaya uyum sürecinin beklenilenin üzerinde olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Fuat Evren Gül ile birlikte ligin ikinci yarısı için görüşlerini açıklayan Sökespor Kulüp Başkanı Göksel Özdemir, hafta sonu oynanacak olan Bergama Belediyespor maçından umutlandıran bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

Devre arasında takımların genelde birkaç kadro takviyesi yaparken Sökespor'da 10 futbolcunun ayrılarak sekiz futbolcunun aralarına katılmasını her ne kadar dezavantaj gibi göründüğünü söyleyen Özdemir,”Gerek oynadığımızı hazırlık maçlarında gerekse antrenmanlarda yeni transferlerimizin uyumları hızlı ilerliyor”dedi..

"HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR"

Sökespor kulüp başkanı Fuat Evren Gül de düzenlenen basın toplantısında ligin ikinci yarısından umutlu olduklarını söylerken, hedeflerinin ligin sonunda üst sıralarda yer almak olduğunu dile getirdi. Öncelikle il puan sıralamasında Aydın’nın gruptaki bir diğer takımı Yıldızspor’un üzerinde ligi tamamlamak arzusunda olduklarını sözlerine ekleyen Gül,hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Bergama Belediyespor dan çekinmediklerini söyledi.Ligin ilk yarısında Söke de Bergama Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak rakiplerini ellerinden kaçırdıklarını sözlerine ekleyen Gül, ” Bergama deplasmanında kendi sahamızda oynayacağız.Hedefimiz önce galibiyet”dedi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler