Takip Et

SON DAKİKA

İşte azmin zaferi!

17 Ocak 2020, Cuma 12:33

     


Aydın'ın spor salonu olmayan tek ilçesi Karpuzlu'nun öğrencileri, küçük erkekler voleybol turnuvasında il birincisi olarak Aydın'ı temsil etme hakkını kazandı.

Aydın'da spor salonu bulunmayan tek ilçe Karpuzlu'da eğitim veren Şehit Şenol Akar Ortaokulu'nun Küçük Erkek Voleybol Takımı, Didim Selçuk Özsoy Ortaokulunu çekişmeli geçen final maçında 2-1 yenerek il şampiyonu oldu. Şehit Şenol Akar Ortaokulu grup müsabakalarında Aydın'ı temsil edecek. Karpuzlu'nun kadın öğretmenlerinden oluşturulan voleybol takımı geçtiğimiz günlerde final maçında Koçarlı'ya 3-2'lik setlerle yenerek şampiyon olmuştu. Karpuzlu Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı ise Süleyman Demirel Anadolu Lisesini 3-0 yenerek yarı finale kadar yükselmiş yarı finalde rakibi Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne kaybederek il 4'üncüsü olma başarısını elde etmişti.

"EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALDIK"

Şenol Akar Ortaokulu Küçük Erkek Voleybol Takım Antrenörü Beden Eğitimi öğretmeni Ramazan Palamutlu, duygu ve düşüncelerini şu sözleri ile anlattı: "Beton zeminde yeri geldi yağmur yağdı suları çek pasla çekip antrenman yaptık, yeri geldi buz gibi havada antrenman yaptık, yeri geldi sıcakta kavrularak antrenman yaptık, yeri geldi öğle araları, yeri geldi teneffüslerde antrenman yaptık. Allah’ıma şükürler olsun emeklerimizin karşılığını aldık. Filenin kartalları evlatlarım benim. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Aydın il birincisi olan Karpuzlu Şehit Şenol Akar Ortaokulu öğrencilerini canı gönülden kutlarım. Her daim bizlerle olan tüm idarecilerimize minnettarız." (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler