Takip Et

/>

SON DAKİKA

BAL'da belirsizlik isyan ettirdi

15 Eylül 2020, Salı 16:37

     


Bölgesel Amatör Lig karşılaşmaları ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun içinde bulunduğumuz pandemi süreci nedeniyle her hangi bir takvim açıklaması başta Bölgesel Amatör Lig olmak üzere amatör liglerde forma giyerek ev geçindiren binlerce amatör futbolcuyu isyan ettirdi.

Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla futbolcular belirsizliğe tepkilerini gösterirlerken yurt genelinde de tepkiler çığ gibi büyüyor. Önceki gün İstanbul'da bir araya gelen BAL'da forma giyen futbolcular tepkilerini dile getirdi. Müsabakaların en kısa sürede oynanmaya başlamasını isteyen oyuncular, TFF'ye tepki olarak formalarını ve kramponlarını Orhan Saka Amatörler Evi'nin önüne bıraktı.

BAL futbolcuları adına açıklamalarda bulunan Barış Altıntaş, 50 bine yakın amatör lig oyuncusunun sesini duyurmak için toplandıklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'de amatör liglerin oynanmama ihtimali var. 8 aydır hiçbir şey yapmadan evlerimizde yatıyoruz. Bizim ihtiyaçlarımız var. Herkesin bakmakla yükümlü olduğu ailesi var. Hepimiz dardayız ve zordayız. Türkiye Futbol Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan ricamız var. Bunca insanı lütfen mağdur etmeyin. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'de de amatör liglerin oynanmaya ihtiyacı var. Türkiye, çok büyük bir devlet. Gerekli bütün sağlık önlemlerini alıp 250 BAL takımını oynatacak gücümüz var. Aksi halde 50 bin insanın hayalleri söz konusu. Bir sene daha futbol oynamazsak Amatör Lig futbolcularının hali ne olur? Bunu da düşünmek lazım. Artık bütün dünya pandemi ile yaşamayı öğrenecek. Bütün tedbirlerimizi alacağız ve dikkat edeceğiz. Tek isteğimiz işlerimize geri dönmemiz. Yapacak başka hiçbir işimiz yok." (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler