Takip Et

SON DAKİKA

Bursasporlu Mert Söke’nin gururu oldu

15 Ağustos 2015, Cumartesi 19:05

     


Bursaspor Akademi Lig kadrosunda yer alan Sökeli Mert Örnek, Cuma günü profesyonel olarak Bursaspor A  Takımı’na alındı. 18 yaşındaki Mert, Cumartesi günü de sezonun ilk maçında da Trabzonspor'a karşı forma giydi. 

Söke Gençlikspor altyapısında yetişen, Söke Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Mert Örnek, futbol yaşamını sürdürdüğü Bursaspor Akademi Lig takımındaki başarısı ile göz doldurunca bu sezon öncesi A Takım’a alındı. Bursaspor’un Balıkesirspor ile son oynadığını hazırlık maçında 88 dakika oyunda kalan 18 yaşındaki Mert Örnek’in, Ertuğrul Sağlam tarafından profesyonel yapılması istendi. Yeşil-Beyazlı yöneticiler, 14 Ağustos Cuma günü Sökeli genç yetenek Mert ile profesyonel sözleşme imzalayarak, başarılı futbolcuyu profesyonel yaptı. 

TRABZONSPOR MAÇINDA FORMA GİYDİ
Cuma günü profesyonel lisansı çıkan Mert, Cumartesi günü de Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta maçında Trabzonspor karşısında 18 kişilik kadroya alındı. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Mert'e Trabzonspor maçının 76'ncı dakikasında Luis Advincula yerine oyuna aldı ve genç futbolcu profesyonel olduktan bir gün sonra ilk resmi maçına çıkmış oldu. 
Söke Ziraat Odası Eski Başkanı Muhsin Örnek’in yeğeni ve Söke İlçe Tarım Müdürlüğünden emekli Ercan Örnek’in oğlu olan Mert  Örnek’in başarısı Sökelileri mutlu etti. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler