Takip Et
  • 15 Ocak 2020, Çarşamba 17:27

Gelenek değişmedi

Aydın'da Okullararası Gençler İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üst üste 2. kez şampiyon olarak Aydın'ı temsil etmeye hak kazandı

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı Yan Sahalar'da oynanan final karşılaşmalarında Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İncirliova Spor Lisesi'ni 2-1 mağlup etti ve şampiyon oldu. Üçüncülük maçında ise Nazilli Lisesi normal süresi 1-1 biten maçında penaltılarla Söke Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ni 5-3 mağlup ederek üçüncü oldu. Bu sonuçlarla birlikte Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, İncirliova Spor Lisesi ikinci, Nazilli Lisesi üçüncü ve Söke Şehit Emre Acar Cumhuriyet Anadolu Lisesi de dördüncü. oldu.

SON 4 SENEDE 3. ŞAMPİYONLUK

Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son 4 yılda üçüncü şampiyonluğuna ulaşarak büyük bir başarı yakaladı. Final maçına kadar gol yemeden gelen Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, namağlup şampiyonluğa ulaştı. Nazilli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmenleri bu şampiyonluğu meslektaşları olan ve hastanede tedavi gören Mücahit Doğan'a hediye etti. (SPOR SERVİSİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.