Takip Et

SON DAKİKA

Eskihisarspor'da hedef şampiyonluk

14 Şubat 2020, Cuma 17:01

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup takımlarından Eskihisarspor, yeni sezona iddialı giriyor. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Eskihisarspor, ilk maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Eskihisarspor'un başına antrenör olarak geçen Savaş Güleser'in raporu doğrultusunda Köşk Belediye Doğanspor'dan kaptan Öztürk Kaldi, savunma oyuncusu Şahin Adıbelli, Serhat Çelem, kaleci Aykut Adubelli sağ açık Mutlu Soylu ve forvet Yasin Yasan transfer edildi. Transferlere Savaş Güleser'in 1. Amatör Küme'de şampiyon yaptığı takımdan Batuhan Çoban, Fatih Köse ve Onur Yalçın, Atça Belediyespor'dan Yakup Çakır, Savaş Kaya, Alp Çamurlu, Yenipazar Gençlerbirliği Belediyespor'dan Ceyhun Göktaş, Ersa Sigorta Acarlarspor'dan Deniz Öcal, Yazıderespor'dan Ersin Adıbelli, Amasyaspor 1968'den Kaan Doğan ve Yıldızgücüspor'dan Oğuzhan Karaman'la devam edildi. Transfer defterinin kapandığı açıklandı.

Eskihisarspor antrenörü Savaş Güleser, bir yılda ikinci şampiyonluğu yaşamak için kolları sıvadığını söyledi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler