Takip Et

/>

SON DAKİKA

Bir tepki de Pamukörenspor'dan

14 Şubat 2020, Cuma 17:37

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup'ta bu haftayı BAY takım olarak geçirecek olan Pamukörenspor'da Aydın Büyükşehir Belediyespor - İsabeyli Şırlanspor maçının hakemine İsabeyli Şırlanspor'un ardından tepki gösterdi.

Aydın Büyükşehir Belediyespor - İsabeyli Şırlanspor karşılaşmasını ligin kaderini belirleyecek olmasından dolayı Pamukörenspor Kulübü Başkanı Ali Ertürk, açıklama yaptı. Pamukörenspor Kulübü Başkanı Ali Ertürk, "Hakem Erhan Özlüer, bizim Aydın Büyükşehir Belediyespor maçımızı hem ilk devrede, hem de ikinci devrede yönetti. Başka hakem mi kalmadı? İl Hakem Kurulu tarafsızlığını kaybetmiştir. Bir hakem bir sezonda aynı takımın maçını 3. kez niye yönetir? Başka hakem cidden mi kalmadı? Daha kalan haftalar var. Aydın Büyükşehir Belediyespor'un 2 hafta sonraki maçını da neden hakem Erhan Özlüer yönetmesin? Bence olabilir. Normal karşılarız" dedi.

ERTÜRK OLAYLARA DA DEĞİNDİ

Geçtiğimiz hafta Aydın Büyükşehir Belediyespor maçının sonunda çıkan olaylara da değinen Ertürk, "Biz Aydın Büyükşehir Belediyespor deplasmanında da darp edildik. Daha maçın başlamasına yarım saat kala bize saldırdılar. O statta güvenlik sorunu var. İki maç oynadılar, iki maçta da olaylar yaşandı. Yazıklar olsun. Söyleyecek başka söz bulamıyorum" dedi.

"BİZ MAÇLARIMIZDA EN UFAK OLAY YAŞAMADIK"

Başkan Ertürk, "Bu sene Aydın Büyükşehir Belediyespor maçları hariç en ufak bir olay bile yaşamadık, hatta belki de Play-Off şansımızı çok zora soktuğunuz Çine Madranspor maçından sonra bütün Çine yönetimine ve futbolcularına başarılar dileyip tebrik ederek stadımızdan uğurladık ve kendilerine Büyükşehir maçı için olay çıkabilir diye uyarılarda bulunduk ve düşündüğümüz gibi de oldu" dedi.

Bu ligde açık olarak Büyükşehir’in kollandığını özellikle Çine Madranspor maçından sonra ki olayların medyaya da yansıdığını belirten Ali Ertürk videolarda da her şeyin görülmesine rağmen ceza verilmemesine inanamadıklarını belirtti. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler