Takip Et

/>

SON DAKİKA

ASKF Başkanı Arıkan'dan, Atay'a teşekkür

13 Eylül 2019, Cuma 17:40

     


Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın, tvDEN'de yayınlanan 5G1K programında amatör futbol kulüplerine vermiş olduğu müjdeyle ilgili Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Hasip Arıkan'dan teşekkür geldi.

Aydın'daki amatör kulüplerin rahat bir nefes alması gerektiğini söyleyen Aydın ASKF Başkanı Hasip Arıkan, "Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın söylemiş olduğu Çeştepe ve Umurlu Stadı ile ilgili yeniden düzenleneceği müjdesini sevinçle karşıladık. Ayrıca programda Efeler'de mera vasfını kaybetmiş veya verimsizlikten dolayı kullanılmayan arazilerin tespit edilip tesis ve saha yapılması için de girişimde olacağını söyledi. Bunun için teşekkür ediyoruz."

MÜJDEYİ DE VERDİ

"Programda ayıca amatör spor kulüpleriyle ilgili müjdeyi de aldık. Efeler'de faaliyet gösteren 59 spor kulübüne Kasım 2019'da nakdi yardım yapılacağını öğrendik. Efeler Belediye Başkanımızın, 2019-2020 sezonunun başladığı bu günlerde Amatör Spor Kulüpleri Başkan ve yöneticilerin kulüplerini ayakta tutma uğruna yaptığı fedakarlığı, tesis, saha ve spor salonu konusunda yaşadıkları zorlukları, sporun içinden gelen bir kişi olarak Efeler ilçesinde amatör sporun sorunlarını çözeceğine inanıyoruz. Mehmet Fatih Atay'a gösterdiği hassasiyetten dolayı 59 amatör spor kulübü adına teşekkür ederim" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler