Takip Et

SON DAKİKA

Köşk'ten büyük başarı

13 Ocak 2020, Pazartesi 18:17

     


Köşk 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden atletizmde büyük başarı geldi.

Atletizm Federasyonunun düzenlemiş olduğu “Atletizm Geliştirme Projesi Kros Yarışmaları” kapsamında Köşk'te düzenlenen seçmelerde, 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Elif Acar 2 bin metre U16 kızlarda ilçe birincisi, Havin Çiti bin 500 metre U14 kızlarda ilçe ikincisi, Ali Hüseyin Suh bin 500 metre U14 erkeklerde ilçe üçüncüsü olarak madalya kazandı.

Spor dalında ilçelerini başarıyla temsil eden ve her kategoride madalyaları toplayan 100. Yıl Atatürk Ortaokulu öğrencileri Kardeşköy Atletizm Sahasında düzenlenen “Atletizm U14 ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası İl Seçmeleri”nde de ilçelerini başarıyla temsil etti. Elif Acar U16 kızlar bin 500 metre yarışında il üçüncüsü, U16 erkekler bin metre yarışında Efe Sovari il ikincisi, U14 erkekler 200 metre yarışında İshak Furkan Dündar il üçüncüsü U16 kızlarda 60 metre ve 200 metre yarışında Yaren Yasemin Bakar il üçüncüsü olarak iki madalya kazandı. Öğrenciler toplamda 5 madalya aldı.

Çalışmaların destekçisi olan Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, başarı gösteren öğrencileri makamında kabul ederek onları tebrik etti. Karataş, Öğrencilerin yetişmesinde katkısı olan 100. Yıl Atatürk Ortaokulu Müdürü Hami Özer’e ve öğrencilerin yetişmesinde büyük çaba ve özveri gösteren Beden Eğitimi Öğretmeni Nuri Atsak’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler