Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın'da Fenerbahçeliler dernekleşecek

12 Eylül 2019, Perşembe 14:03

     


Aydın Sarı Lacivert sevdalıları, Aydın Fenerbahçeliler birliği dün İlk buluşmalarını gerçekleştirerek keyifli bir organizasyona imza attılar Aydın, Fenerbahçe’nin içinde güçlü bir ses olacak.

Her ne kadar geçen yıl Fenerbahçe sevdalıları, oynanan maçları ve puan tablosundaki yerlerini beğenmeseler de “Büyüklük geçmişimizde gizlidir, büyük takım mazisinden bellidir” diyerek bir araya gelmişlerdi.

Oluşumun kıvılcımını Melek Gürbüz ’ün attığı. WhatsApp grubuyla perçinlenip bugünlere getirilen ve bir çatı altında buluşturulmak istenen Aydın Fenerbahçeliler birliği topluluğu, dernekleşme yolundaki ilk adımlarını 1. buluşmalarında attılar. İşadamları Ahmet Nalbant, Serkan Engin, Hayrettin Dincil ve İbrahim Kaya’nın Derneğin kuruluşuna yönelik resmi süreci üsteleneceğini beyan etmesinden sonra derneğin kurulma kararı alındı. Bundan böyle Aydın Fenerbahçeliler Derneği de sektörün STK’ları arasında yerini alacak.

“BU YOLDA BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE EMEK VERDİK”

Aydın Fenerbahçeliler birliği fikrini ortaya atarak oluşumun kaptanlığını üstlenen İşadamları Ahmet Nalbant, Serkan Engin, Hayrettin Dincil, İbrahim Kaya, Umut Yetişmiş ‘in yaptığı ortak açıklamada, “Aydın Fenerbahçeliler birliği grubu 8 ay önce oluşan bir fikirdi. Grubumuzla çok kısa bir süre içerisinde pekişerek bu süreçte hep bir araya geldik. WhatsApp grubunda şuan 116 kişiyiz ve dışarıdan bizi destekleyen yaklaşık bi o kadar kişiyle grubumuzu günden güne büyütüyoruz. Bugün aldığımız karar doğrultusunda yılbaşına kadar derneğimizin tüzüğü ve manifestosunu oluşturup, bir ilke imza atarak birliğin organize ettiği ‘Aydın Fenerbahçeliler Derneği’ni kuracağız. Çok mutluyuz. Bu yolda büyük bir özveri ve emek verdik. Emeklerimizin karşılığını en kısa zamanda alacağız. Sonrasında ise hem Fenerbahçe’mizin başarısı hem de Aydın’ın daha da ivme kazanmasıyla Aydınlı Fenerbahçeliler, Fenerbahçe Kulübünde iyi işlere imza atan bir dernek olarak yer alacak. Resmi olarak Derneğimiz kurulduktan sonra da görev dağılımlarımız belirlenecektir. Yeni yılın da yaklaştığı şu günlerde 2019’un hem Türkiye’miz hem birliğimiz hem de Fenerbahçe’miz için çok iyi bir yıl olmasını temenni ediyoruz” dediler.

ALANYA MAÇINDA BULUŞACAKLAR

Toplantıda her hafta takımlarının maçlarında Efeler ’deki Gar cafe içinde Efe Kare Bilardo Salonu’nda bir araya gelme kararı alan Aydın Fenerbahçeliler Birliği üyeleri, Pazartesi günü saat 20.00’de Alanyaspor ile oynanacak karşılaşmayı izlemek için ekran başında toplanacak. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler