Takip Et

SON DAKİKA

Çineli gençler polislik sınavlarına hazırlanıyor

6 Ocak 2021, Çarşamba 17:27

     


Çine Belediyesi polis sınavlarına katılmak isteyen gençlere kurs imkanı tanıdı. 25 genç, Çine Yüksel Yalova Stadında sınavlara hazırlanıyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Belediyesi polis sınavlarına katılmak isteyen gençlere spor eğitimi verebilmek adına kurs açtı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile gençleri ziyaret ederek başarılar diledi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Gençlerimize fayda sağlayabilmek adına onlara böyle bir imkan yaratmak için çalıştık. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkıları ile stadımızı gençlerimizin hizmetine sunduk. Belediye personelimiz Emin Güney antrenörlüğünde gençlerimiz polislik sınavlarına hazırlanıyor. İnşallah hepsi sınavları kazanır. Ben şimdiden hepsini başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

GÜNEY: AZİMLERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM

Gençlere spor eğitimi veren Emin Güney, "Pandemi döneminde gençlerimizin mağdur olmaması adına böyle bir kurs açtık. Sağolsun belediye başkanımız bize destek oldu. Gençlerimizi sınavlara hazırlıyoruz. Hepsi de çok azimli. İnşallah sınavda da bu çalışmaların faydasını görür ve başarılı olurlar. Ben hepsini azimlerinden ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler