Takip Et

SON DAKİKA

Sandıklıspor’un ismi değişti

3 Ekim 2013, Perşembe 10:54

     


Aydın 2. Amatör Küme’de mücadele veren Sandıklı Köyü futbol takımı Sandıklıspor'un adı, Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi'nin futbol takımıyla aynı olduğu gerekçesi ile TFF tarafından 1984 Sandıklıspor olarak değiştirildi.

Aydın 2. Amatör Kümede mücadele eden Sandıklıspor isim değişikliğine gitti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sandıklıspor Kulüp Başkanlığı'na gönderdiği yazıda Türkiye Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Afyonkarahisar’ın Sandıklıspor takımı ile aynı adı taşıdığı gerekçesi ile isminin değişmesini istedi. TFF aynı yazıyı Afyonkarahisar temsilcisi Sandıklıspor’a da yolladı.

Afyonkarahisar temsilcisi Sandıklıspor ismini Elibol Sandıklıspor olarak değiştirirken, Aydın 2. Amatör Küme takımlarından Sandıklıspor ise takımın kuruluş yılı olan 1984 ibaresini tercih etti. Yapılan tüzük değişikliği ile kulübün adı 1984 Sandıklıspor olarak değişti.

YÖNETİMDE GÜÇLENDİ

Sandıklıspor Kulüp Başkanı Zekeriya Can, isim değişikliğini TFF’nin isteği doğrultusunda gerçekleştiğini belirterek, “Sandıklıspor’un ismi bundan sonra 1984 Sandıklıspor olarak değiştirildi. İsim değişikliği için olağanüstü toplandık ve aldığımız kararla yönetimde de bazı değişiklikler yaparak güçlendik” dedi.

1984 Sandıklıspor Kulüp Başkanlığına yine Zekeriya Can seçilirken, başkan yardımcılığına Mehmet Koca, Aytekin Kaya, Yavuz Sert, Yalçın Sarı, ve Adem Hamit Yılmaz’da yönetim kurulu üyesi olarak göreve seçildi. (BURHAN CEYHAN/HEDEF AJANS)







 
Son Eklenen Haberler