Takip Et

SON DAKİKA

Efeler Spor İlçe Müdürü belli oldu

3 Mart 2015, Salı 08:34

     


Aydın'ın büyükşehir olmasıyla yeni kurulan Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde ilk kez müdür ataması yapıldı. Mithat Yıldırım, Efeler Spor İlçe Müdürü oldu.

Aydın'ın büyükşehir olmasıyla birçok kurumun Efeler İlçe Müdürlüğü kuruldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne, Kayak Federasyonu'ndan görev yapmış, 15 yıldır da Aydın'da Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Mithat Yıldırım müdür olarak atandı. Yeni bir müdürlük olduklarını hatırlatan Efeler İlçe Müdürü Mithat Yıldırım, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle koordineli çalışarak Efeler'de sporu en ücra köşeye kadar taşıyacağız. Amacımız gençlerimize sporu sevdirerek, sporcularımızın sayısını artırmak, Efeler halkının, sporseverlerin spora ilgisini daha da artırmak” dedi.

MİTHAT YILDIRIM KİMDİR?

12 Ocak 1966 yılında Muş’ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Muş’ta tamamladı. Daha sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu’nu bitirdi. Atletizmle spora başlayan Mithat Yıldırım, kayak sporuna yöneldi. Kayak sporu yaptığı sıralarda yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde Türkiye derecesi şampiyonası dereceleri bulunan Mithat Yıldırım, 36 kez Milli formayı giydi. İki olimpiyat, dünya şampiyonası ve uluslararası müsabakalarda Türkiye’yi temsil eden Yıldırım, 2006-2014 yılları arasında Türkiye Kayak Federasyonu’nda teknik kurul ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. Türkiye genelindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan ve 2001 yılından bu yana bir çok okulda beden eğitimi öğretmenliği yapan Yıldırım, 20 Şubat’ta Efeler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne atandı. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler