Takip Et

SON DAKİKA

Atıcılık kursları büyük ilgi görüyor

1 Ağustos 2017, Salı 16:57

     


Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün yaz spor okulları kapsamında düzenlediği atıcılık kurslarına 4 kategoride toplam 575 kişi katılıyor. Atıcılık yaz spor okullarının en gözde branşları arasında ilk sıralarda geliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaz spor okullarında en çok ilgi gören branşlardan biri de atıcılık. 10-18 yaş aralığında toplam 575 kursiyer atıcılık kurslarına katılırken, dersler atıcılık antrenörü Fatma Erdoğan gözetiminde yapılıyor. Atıcılık kursiyerleri minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde gruplar halinde yapılıyor. Haziran ayının başında başlayan atıcılık kurslar pazartesiden cumartesiye kadar haftada altı gün olmak üzere Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek. Okulların açılmasından sonra ise program güncellenecek.

 

"2 AY GİBİ KISA SÜREDE BU SEVİYEYE GELDİLER"

Fatma Erdoğan kursa katılan yetenekli sporculara lisans çıkartarak müsabakalara katılmalarını sağladığını belirterek, “İki gün sonra havalı silahlar 2. bölge müsabakasına 36 sporcumuzla katılacağız. Bu sporcularımız arasında yaz spor okulları kurslarında keşfettiğimiz sporcularımız var. İki ay gibi kısa bir sürede bu seviyeye geldiler” dedi.

 

ÇEKER'E TEŞEKKÜR ETTİ

Atıcılık sporunun konsantrasyonu artırdığına dikkat çeken Erdoğan atıcılık sporu yapan öğrencilerin sınavlarda daha başarılı olduğuna dikkat çekti. Fatma Erdoğan atıcılık poligonunu yenileyerek Avrupa standartlarında bir poligon yapılmasını sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e teşekkür etti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler