Takip Et

SON DAKİKA

Çine'de 50 kişiye MHP rozeti takıldı

26 Ekim 2020, Pazartesi 15:34

     


MHP Çine İlçe Teşkilatı rozet takma töreni düzenledi. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık'ın da katıldığı törende yeni üyelere rozetleri törenle takıldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köftesi Soner Usta'da gerçekleştirilen rozet takma törenine, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve partililer katıldı. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç 50 kişinin partilerine üye olduğunu duyurdu. Pandemi nedeniyle az katılım ile gerçekleştirilen törende Şenol Dönmez, Adil Harmancı, Hasan Çakan, Levent Mağul, Şükrü Çınar, Ali Cihan, Nihal Bilgiç ve Emin Aygün'e rozetleri takıldı.

ALICIK'TAN MHP ÇİNE TEŞKİLATINA TAM NOT

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, "Biz bu milletin şehri emini hizmetkarı olacağız dedik ve bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah'a şükür bu Çine'ye 4. gelişim. Çinemizi hep ziyaret edeceğiz. Dünden bugüne birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Ben Çine teşkilatını tebrik ederim. Bugün gezdim gördüm arkadaşlar sahayı hiç boş bırakmıyor. Özellikle bir kaç esnafımıza sordum onlardan güzel sözler duydum ve mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"MHP'NİN GÜCÜNÜ GÖSTERECEĞİZ"

Göreve geldiklerinden bu yana gece gündüz durmadan çalıştıklarını ifade eden MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, "Pandemi döneminde elimizden geldiğince çalışmalarımıza devam ediyoruz. Haluk başkanım sağolsun ilçemizi sıkça ziyaret ediyor, bizi hiç kırmıyor. Önümüzdeki genel ve yerel seçimlerde Çine'de MHP'nin gücünü göstereceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde memleketimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler