Takip Et

SON DAKİKA

Göreve iade edilmedi, ASKİ’nin başına geçti

21 Şubat 2020, Cuma 17:32

     


Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürüyken Didim Belediye Başkan Aday Adayı olan Erdoğan Öztürk, seçimlerden sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun görevine iade etmemesinin ardından Ankara’da ASKİ Genel Müdürü oldu.

GÜNCEL HABER GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü görevini bir süre devam eden Erdoğan Öztürk, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Didim Belediye Başkan Aday Adayı olabilmek için istifa etti. Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Deniz Atabay aday gösterilirken, Atabay Didim Belediye Başkanı olarak görevine devam etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, aday adayı olabilmek için görevinden istifa eden Öztürk’ü görevine iade etmedi. Kendisine Aydın ASKİ’de görev verilmeyen Öztürk, Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) görevine vekâleten atandı.

Görev süresi dolan Prof. Dr. Cumali Kınacı'nın ardından ASKİ Genel Müdürlüğü'ne vekâleten atanan Öztürk, geleceğe yönelik farkındalık yaratacak projeler oluşturmak adına bu makamı layık gören Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür ettiğini dile getirdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler