Takip Et

SON DAKİKA

"Başkanlarımız rantiyeciye payanda değil halka hizmetkar olmak ister"

21 Ocak 2020, Salı 15:54

     


İktidarın izinde yürüyen yerel yönetimlerin başarılı olabileceğini söyleyen AK Partili Mustafa Savaş’a yanıt, CHP Aydın Milletvekili Tezcan’dan geldi. CHP'li Tezcan, “Bizim başkanlarımız, iktidarın izinden rantiyeciye payanda olmak yerine halkın istek ve ihtiyaçlarının izinde halka hizmetkar olmayı yeğler” ifadelerini kullandı.

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın açıklamalarına cevap verdi.

"AYDIN’A BİR NEBZE FAYDASI OLURDU”

Tezcan yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın partisinin danışma kurulunda yaptığı açıklamalar basına yansımıştır. Aydın’ın çıkarlarını öne çıkaran, güçlü ve ortak bir tutum geliştirmenin Aydın’ın yararına olacağını gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız gerek üç milletvekilimizle defalarca dile getirdik. Ağustos ayında bir otomobil fabrikasının Aydın’a yapılmasına ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanımız ve üç milletvekilimizle yaptığımız çağrıya, AK Parti Aydın Milletvekilleri olarak ne destek verdiniz ne de herhangi bir adım attınız. Fabrikanın Aydınımıza kazandırılması için Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile istediğimiz randevu talebine destek dahi vermediniz. Sayın Savaş, bu ve benzeri gelişmelerin ardından yapmış olduğunuz çağrılar ne yazık ki havada kalmaktadır. Bunun yanı sıra, hükümetin izinde olmak hizmete kafi olsaydı, 17 senelik devri iktidarınızda hükümetin izindeki Aydın milletvekillerinizin Aydın’a bir nebze faydası olurdu. Halk hükümet izinde Başkan isteseydi, bugün o koltukta siz oturuyor olurdunuz. Bizim başkanlarımız, iktidarın izinden rantiyeciye payanda olmak yerine halkın istek ve ihtiyaçlarının izinde halka hizmetkar olmayı yeğler.” (MEHMET RAŞİT AKBALIK)







 
Son Eklenen Haberler