Takip Et

SON DAKİKA

Bozdoğanlılardan Milletvekili Savaş'a büyük ilgi

20 Şubat 2021, Cumartesi 13:28

     


AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Bozdoğan ilçesine çıkartma yaptı. Savaş, ilçedeki yatırımları inceleyip yetkililerden bilgiler aldı. Esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Savaş, talep ve isteklerini dinledi. Milletin menfaatleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyen Savaş’ı, Bozdoğan halkı ilçedeki yatırımlar nedeniyle teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Bozdoğan İlçe ziyaretini partilileriyle başladı. AK Parti İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mübeccel Bacakoğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Açılan, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile bir araya gelen Savaş, İlçedeki hedeflere yönelik bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Bozdoğan’a yeni atanan Kaymakam Ali Buzkaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Savaş, daha sonra Bozdoğan Belediyesi’nin AK Partili Başkanı Ufuk Altıntaş’ı ziyaret etti. Burada belediye yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunan Savaş, Başkan Altıntaş’ın taleplerini çözüm üretmeye devam edeceklerini dile getirdi.

KAMU YATIRIMLARINI İNCELEMEDE BULUNDU

İlçe Kaymakamı Ali Buzkaya, Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Bozoğlu ve MHP Bozdoğan İlçe Başkanı Tevfik Uzkut ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, yapımı devam eden kamu yatırımlarının son durumlarını inceledi. Bozdoğan Adalet Sarayı, 24 derslik 4 Atölyeli Bozdoğan İsmet Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yenimahalle Çocuk Parkı ve Rasim Menteş Devlet Hastanesine ek bina olarak yapılan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile, Sağlık Merkezi, Toplum Sağlık Merkezi inşaatları ve Kapalı Pazaryeri çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Devlet yatırımlarının takipçisi olduğunu da ifade eden Savaş, talep edilen diğer yatırımlar için de gerekli notları aldı. Bozdoğan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Ekmekçi’yi de ziyaret eden Mustafa Savaş, Ege Üniversitesi'nde okurken 2015 yılında alçak bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlu için Bozdoğan Ülkü Ocakları tarafından yapılan lokma hayrına katıldı.

Bozdoğan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Mustafa Savaş, Bozdoğanlılar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanması dikkat çekti. Milletin menfaatleri doğrultusunda hizmet üretmeye devam edeceklerini söyleyen Savaş’ı, Bozdoğan halkı ilçedeki yatırımlar nedeniyle teşekkür etti. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler