Takip Et

SON DAKİKA

İYİ Parti'nin ilk kadın kolları başkanı Aydın'da seçildi

20 Ocak 2020, Pazartesi 16:01

     


İYİ Parti Türkiye genelinde Kadın Kolları Başkanlığını ilk olarak Aydın’da kurdu. Aynı zamanda İYİ Parti Efeler ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan Semra Yücel'in başkan olduğu yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı. Yeni yönetim, kadına en yüksek değeri verecekleri vurgusunda bulundu. MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanının Kadın Milli Takımına yönelik “Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir.” sözleri de kınandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

İYİ Parti İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu tanıtım toplantısına İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Aydın İl Başkanı Cemal Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Yücel, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

"KADINLARIN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN VARIZ"

İYİ Parti'nin bir kadın harekatı olduğunu ve kadına en yüksek değeri verdiklerini söyleyen İl Kadın Kolları Başkanı Yücel, "Aydın'daki kadınların sorunlarını çözmek, partisine ve Genel Başkanı Meral Akşener'e destek olmak için var güçleriyle çalışacağız. Kadınlar olarak İYİ Parti'yi iktidar, genel başkanımızı da cumhurbaşkanı yapacağımıza bir kez daha söz veriyoruz" dedi.

MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANINA KINAMA

Yücel, aynı zamanda MHP’li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanının Kadın Milli Takımına yönelik “Dünya şampiyonu olsan ne yazar. Müslüman kadın adap ve haya sahibidir.” sözlerini de kınayarak, "Geçen hafta A Milli Kadın Voleybol Takımımız kazandığı başarı ile Tokyo’da yarışacak olduğu Olimpiyat oyunlarına katılmayı hak kazanmıştır. Bu vesile ile Filenin Sultanları’na başarılarından dolayı tebrik ederken, MHP'li Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanının Kadın Milli Takımımıza yaptığı ve yine bir psikolojik şiddet içeren çirkin ifadelerini kınıyoruz." dedi.

YÖNETİM KURULU

Semra Yücel başkanlığında kurulan Kadın Kolları yönetimi; Arzu Saçmacıoğlu, Aynur Ataş, Ayşe Atar, Ayşe Canbeldek, Ayşe Şenay, Başak Leman Madran, Birsen Bursalı, Burçin Özçetin, Derya Altay, Emine Karabıyık, Emine Saygı, Esma Nağışoğlu, Fatma Güler, Fatma Tabak, Fatoş Burhan, Figen Emek, Güldane Öztürk, Gülten Atlı, Hande Önal, Hatice Gündüz, Hatice Özaydınlı, Havva Girişken, İlknur Acar Karaduman, İpek Ulusoy, Kadriye Ateş, Kıymet Fadime Kızıl, Leyla Ekrem, Mesule Mucan, Mine Soysal, Müyesser Özer, Nazlı Çingir, Nazlı Güngören, Nedret Tuncer, Nihal Tabak, Nilüfer İzcioğlu, Nuran Hoş, Pınar Cem Toksoy, Sabriye Öncü, Satı Müjgan Tiryaki, Semra Eroğlu, Serpil Sarıkaya, Sevgi Ersoy, Sevgi Kaya, Şebnem Ebil, Şenay Aşkın, Şükran Yılmaz ve Zübeyde Karacak'tan oluştu. (AYŞE YILMAZ)







 
Son Eklenen Haberler