Takip Et

SON DAKİKA

“Aydınımızın kazanmasını hepimiz yürekten istiyoruz”

20 Ocak 2020, Pazartesi 12:16

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve Meclis KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Her hafta sonu Aydın’dayım. Bir çivi çakıldığını görmedim. Haksızlık etmeyelim. Büyük totemler asmışlar, ‘yürekten’ yazmışlar. Aydın’ımızın kazanmasını hepimiz yürekten istiyoruz. Ama ne yazık ki bu gayreti Büyükşehir’de göremiyoruz” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Efeler İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, AK Parti Aydın Milletvekili ve Meclis KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, eski milletvekilleri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve partililerin katılımı ile Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

“BU ŞEHRE BİR İYİLİK YAPIN”

Toplantıda konuşan AK Parti Aydın Milletvekili ve Meclis KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Seçimlerin üzerinden 10 ay geçti. Ben her hafta sonu Aydın’dayım. İlçeleri, mahalleleri geziyorum. Bir çivi çakıldığını görmedim. Gören varsa, söylesin. Fakat çok da haksızlık etmeyelim. Büyük totemler asmışlar, ‘yürekten’ yazmışlar. Evet, güzel slogan. Hepizim yürekten Aydınlıyız ve Aydın’ımızın kazanmasını hepimiz yürekten istiyoruz. Ben burada Büyükşehir Belediye Başkanına seslenmek istiyorum. Lütfen bu şehre bir iyilik yapın, çünkü bu şehre değer. Kalkınma yerelden başlar. Biz iktidar partisi milletvekilleri olarak yatırımların Aydın’a gelmesi için çalışıyoruz. 2002’den bu yana Aydın’a 24 milyar liralık yatırım yapmışız, yapmaya da devam edeceğiz ama Büyükşehir’de böyle bir hamle ve gayreti göremiyoruz” dedi.

“SİYASETÇİNİN KÜSME LÜKSÜ YOK”

Aydın’ın üretim ve ihracat kapasitesini artırmak için de birlikte çalışma zorunluluğu olduğunu ifade eden Savaş, “Geçtiğimiz aylarda ben bir çağrı yaptım, bu şehrin milletvekilleri, belediye başkanı, rektörü, oda başkanları Vali beyin başkanlığında bir araya gelelim dedim. Sayın Valimiz Büyükşehir Belediye Başkanını davet etmiş, ‘ben katılmayacağım’ demiş. Sonra da çıkıyor, ‘iktidar partisi milletvekilleri bize destek olmuyor, köstek oluyor’ diyor. İşte biz hazırız. Ben bunu samimi bir şekilde deklare ettim. Siyasetçinin duygusal davranma, küsme lüksü yok. Bu şehre hizmet için bir araya gelmek zorundayız. İktidarla birlikte yürümenin avantajını birçok şehir hissediyor ve yaşıyor ama ne yazık ki Aydın’da bu birliktelik yok. Bu birlikteliği sağlamak adına mücadele veriyoruz, karşı taraftan ses yok. Ben gittiğim her yerde bunu söyleyeceğim ve vatandaşımıza şikayet edeceğim” diye konuştu. (MEHMET RAŞİT AKBALIK)







 
Son Eklenen Haberler