Takip Et

SON DAKİKA

CHP’li Başdemir’den, Çerçioğlu’na ‘Liyakat’ eleştirisi

18 Şubat 2021, Perşembe 14:36

     


CHP Aydın Eski Merkez İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın kardeşi Dr. Eralp Atay’ı liyakatsızlıkla eleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakın isimlere, “AYDIN BBŞ Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun oğlunun sınıf arkadaşı 27,5 yaşındaki Cüneyt Emirhan Şahin’in önlenemez yükselişini gündeme getiremiyorlar. Neden Acaba?” diye eleştirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Ercan Çerçioğlu çiftinin oğlu Caner Çerçioğlu ile sınıf arkadaşı olan Gaziantepli Cüneyt Emirhan Şahin’e, Belediyeye ait şirketlerde verilen görevleri açıklayan CHP Aydın Eski Merkez İlçe Başkanı Ayhan Başdemir, bu isim ile ilgili çıkan yolsuzluk haberlerini de dikkat çekerek Aydın’daki Liyakat tartışmasını farklı bir noktaya taşıdı.

‘CAMDAN EVİ OLAN, BAŞKASININ EVİNE TAŞ ATMASIN’

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yakınlığı ile bilinen isimlerin, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklendiği ileri sürülen gazetelerde geçtiğimiz günlerde Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’ın kardeşi ve oğlu hakkında haberler yaptırılmıştı. Bu haberler üzerine de bir açıklama yapan Başkan Atay, bu haberleri yapanlara ve yaptıranlara, ‘Şerefsizlik ve namussuzluk’ gibi açıklamasıyla ağır bir dille eleştirmişti. Bu tartışmalara yine CHP’li Ayhan Başdemir, belgeleriyle birlikte yaptığı sosyal medyadaki açıklamasıyla farklı bir noktaya taşıdı. Başdemir o paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Sen neymişsin beee…! Bir Rus Atasözü der ki... ‘Camdan evi olan, başkasının evine taş atmasın’. Sosyal medya ve basında Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ı, 1999 yılında emekli olduğum DSİ’de mesai arkadaşım olan 30 yıllık Doktor, Liyakat sahibi Eralp Atay’ı Efeler Belediyesine Sağlık İşleri Müdürü atadığı ve iki Müdürlüğe de vekalet verdi diye eleştirenler, Aydın BBŞ Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun oğlunun sınıf arkadaşı 27,5 yaşındaki Cüneyt Emirhan Şahin’in önlenemez yükselişini gündeme getiremiyorlar. Neden Acaba…? Evet; Cüneyt Emirhan Şahin 28.11.1993 Gaziantep doğumlu. Caner Çerçioğlu ile sınıf arkadaşı. İlk önce BBŞ Belediyesi şirketlerinden AYSERA Tarım ürünleri AŞ. Yönetim kurulu üyeliği yaptı. Yine BŞB şirketlerinden AYBEL AŞ.’nin Genel Müdürü... Geçenlerde de BŞB şirketlerinden EGE ET AŞ. Yönetim kurulu üyeliğine getirildi. Burada bir paragraf açacağım. (Daha önce yazılarımda belirttiğim gibi Ege ET AŞ. Ticari Sicil gazetesinde tescili başka bir şahsın üzerinde çıkınca HALK EGE ET AŞ. Diye isim değişikliği yaptılar. Ama bu değişiklik Ticari Sicil gazetesinde görülmüyor. Sadece satış reyonlarındaki tabelalarda görülüyor.) 27.5 yaşındaki Cüneyt Emirhan Şahin bakalım bu işi nasıl çözecek. Aynı zamanda Caner Çerçioğlu ile beraber CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta… İnanılmaz bir yükseliş…! 27.5 yaşında nasıl bir yükseliş…! 10 tane üniversite bitirse böyle bir yükselişe ilk defa rastlıyorum arkadaşlar…! Bu çocuk hayatın neresini biliyor. Valla takdir edesim geliyor. Böyle kısa sürede Böööyleee…! yükselişine. Google amcaya soruyorum. Haydaaa…! Şezlong usulsüzlüğü karşıma çıkıyor. Ama ne Liyakat…!” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler