Takip Et

SON DAKİKA

Bakan Selçuk memleketi Köşk’te mola verdi

18 Ocak 2021, Pazartesi 17:45

     


AK Parti Aydın 7. Olağan İl Kongresi için gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kongre sonrası memleketi Köşk’te mola verdi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Aydınlı Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Aydın İl Kongresi için geldiği şehrinde ilk olarak Aydın Valiliği’ne ziyaret gerçekleştirdi. Valilik Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Selçuk, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’dan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Daha sonra AK Parti Aydın 7. Olağan Kongresi’ne katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kongrenin ardından Aydın SGK İl Müdürlüğü Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi’ni ziyaret ederek kurum yöneticilerinden bilgi aldı. Bakan Selçuk’a Aydın Valisi Sayın Aksoy ve protokol üyeleri eşlik etti.

GÜNÜN YORGUNLUĞUNU MEMLEKETİNDE ATTI

Efeler’de gerçekleşen kongre ve SGK İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından baba ocağı Köşk İlçesi’ne giden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk, Köşk Belediyesi'ni ziyaret etti. Vali Aksoy ve AK Parti Aydın Milletvekillerinin de eşlik ettiği Selçuk’a, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, AK Partli Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ve AK Parti Köşk İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yazgan karşıladı. Bakan Selçuk, Belediye Başkanı Nuri Güler'den ilçedeki çalışmalar hakkında brifing aldı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler