Takip Et

SON DAKİKA

"Eğitim kalitesini artırmak için her gün çalışıyoruz”

16 Şubat 2020, Pazar 16:41

     


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gerçekleştirdiği Aydın ziyaretinde konuşmasını, “Pazar günü buraya gelerek sizin düzeninizi bozdum. Ama biz eğitimin kalitesini nasıl artırırız diye her gün çalışıyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Aydın Ziyaretini Vali Yavuz Selim Köşger ile başladı. Makamda gerçekleşen ziyaret sonrası Aydın Eğitim Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Oradan AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan Bakan Selçuk, Aymira Otel’de düzenlenen öğle yemeğinde hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Yemekten sonra Aydın eğitimine katkıda bulunan 36 hayırsever için hazırlanan plaketi, Bakan Selçuk takdim etti. Burada konuşma yapan Selçuk, “Pazar günü buraya gelerek sizin düzeninizi bozdum. Bizde Cumartesi, Pazar kavramı yok ve her gün çalışıyoruz. Biz eğitimin kalitesini nasıl artırırız diye her gün ekibimizle çalışıyoruz. Ne gibi tedbirler alırsak orta ve uzun vadede bir yol açarız. Bunun derdinde olarak, bunun peşinde olarak mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Buradaki programın ardından Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde eğitim camiasıyla bir araya gelen Selçuk, “Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları” programı düzenledi. Bakan Selçuk’un gerçekleştirdiği hayırseverlerin plaket töreni dışındaki bütün programları, basına kapalı olarak yapıldı.

Düzenlenen programlara, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Aydın milletvekilleri Kuvvet Erim ve Rıza Posacı, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve protokol üyeleriyle davetliler katıldı. (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler