Takip Et

SON DAKİKA

DDP’ne Aydınlı Genel Başkan

11 Temmuz 2020, Cumartesi 14:03

     


Aydın ve ülke siyasetinde aktif olarak rol alan Mehmet Işık, Değişim ve Demokrasi Partisi'ni kurdu.

 

İlk olarak 1998 yılında Demokratik Sol Parti (DSP) Aydın İl Başkanı olarak aktif siyasete başlayan Mehmet Işık daha sonra, Demokrat Parti, Yeni Parti, Hak ve Eşitlik Partisi'nde genel başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi ve idari sıkıntılarının arttığı ve var olan siyasi partilerin bu problemlere çözüm bulmakta zorlandığını belirten Başkan Işık, bu nedenle Değişim ve Demokrasi Partisi'ni (DDP) kurmaya karar verdiklerini ifade etti.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından DDP’nin kurulumu için gerekli onayın 3 Haziran’da alındığını dile getiren Genel Başkan Işık, “Ülke genelinde örgütlenme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. En yakın zamanda Aydın ilimizde de teşkilatımız açılacaktır. Şimdi tam değişim zamanı diyoruz. Bu değişimin ülkemize milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

MEHMET IŞIK KİMDİR?

DDP Genel Başkanı Mehmet Işık, 22 Ekim 1969 yılında Aydın’da dünyaya geldi. Eğitim hayatını Aydın’da tamamlayan Işık, uzun yıllar ticaretle uğraştı. 1998 yılında Bülent Ecevit’in daveti ile Aydın İl Başkanı görev aldı. 2000 yılında da İl Başkanlığı görevinden ayrılarak bir süre siyasete ara verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler