Takip Et

SON DAKİKA

AK Parti Efeler'den Demirciler Odası'na ziyaret

11 Haziran 2021, Cuma 10:58

     


AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, düzenli olarak gerçekleştirdiği ziyaretlerini devam ediyor. Başkan Elbir son olarak Aydın Demirciler Odası’na ziyaret ederek Başkanı Muhammet Ali Künkçü’den esnafın sorunları hakkında bilgiler edindi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Ege ve yönetim kurulu üyeleri, Aydın Demirciler Odası’na ziyaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Elbir ve Kadın Kolları Başkanı Ege ile diğer yöneticilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Künkçü, Kovid-19 pandemisinin küçük esnafı çok fazla etkilediğini dile getirdi. Bu süreçte devletin yaptığı desteklerin önemine de vurgu yapan Başkan Muhammet Ali Künkçü, yerel yönetimlerin de esnafa destek olması gerektiğini savundu. 2018 yılında açılışını gerçekleştirdikleri Demirciler Sitesi’nden de söz eden Başkan Künkçü, “Odamız imkanları ile 2015 yılında başlattığımız proje ile Demirciler Sitesi’nin açılışını 2018 yılında gerçekleştirdik. 34 dönümlük alanda 151 işyerinin bulunduğu sitemizde şuan boş dükkan yok. Özellikle 1. Sanayi Sitesi üst bölgesinin buradan taşınabileceği yeni alana ihtiyacı var. Bunun için yerel yöneticilerimizin desteğine ihtiyaç var” diye konuştu.

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, her alanda ve küçük esnaf için devletin desteğinin devam ettiğini belirtti. Aydın’ın merkez ilçesinde şehir merkezinin ortasında kalan sanayi sitesinin yeni alana taşınabilmesi için tüm yerel yönetimlerinin birlikte hareket ederek doğru kararlar alması gerektiğini savunan Elbir, bu konuda üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade etti. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler