Takip Et

SON DAKİKA

Savaş ve Posacı yanan alanda inceleme yaptı

4 Ağustos 2020, Salı 17:31

     


AK Parti Aydın milletvekilleri Rıza Posacı ile Mustafa Savaş, yangın dolayısıyla zarar gören İmamköy, Pınardere ve Gölcük mahallerinde incelemeler yapıp, vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti Aydın Milletvekili ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili ve Tarım Komisyonu Üyesi Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen ile birlikte yangında zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

İlk olarak İmamköy Mahallesi Muhtarı Ahmet Direk ve mahalle halkı ile buluşan milletvekilleri, yangının başladığı noktada incelemelerde bulundu. Daha sonra mahalle halkı ile bir araya gelen Savaş ile Posacı, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinledi. Mahalle halkı, mahalle dışından gelen ve yaktıkları mangalları söndürmeden giden vatandaşlardan şikayetçi oldu. Muhtar Ahmet Direk ve mahalleli, belediye yetkilileri ile jandarmanın mahallelerinde denetim yapmalarını ve mahalle giriş çıkışlarında kontrollerin sıkılaştırılmasını istedi.

Daha sonra Pınardere ve Gölcük mahallelerinde yanan araziyi inceleyen milletvekilleri, yangına müdahale eden ve soğutma çalışmasını sürdüren ekiplerden bilgiler aldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler