Takip Et

SON DAKİKA

Milletvekili Erim’den Aydın'a müjde!

1 Aralık 2020, Salı 16:42

     


AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli’ye yapılacak olan çok kapsamlı sağlık tesisinin ihalesinin bugün gerçekleştirildiğini müjdeledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, Nazilli’ye yapılacak çok kapsamlı sağlık projesiyle ilgili müjdeyi duyurdu. Cumhuriyet Mahallesi’nde 2018 yılında yıkılan eski SSK Hastanesi’nin yerine yapılacak dev sağlık tesisiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Erim ihalenin bugün gerçekleştiğini, kısa süre içerisinde inşaatın başlayacağını ifade etti.

DEV PROJE 11.267 METREKARELİK ALANA YAPILACAK

Toplam 11.267 kilometrekarelik alana yapılacak kompleksle ilgili Erim, “İhalesi bugün gerçekleşen, sağlık merkezimiz değerlendirme sürecinin ardından sözleşmesi imzalanarak en kısa sürede inşaatına başlanacaktır. Zeminde toplam 5.034m2 inşaat alanına sahip olacak olan, 4 katlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binası, 3 katlı Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 2 katlı Aile Sağlığı Merkezi + 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu binasının altı komple otopark olarak yapılacaktır. Nazilli'mize ve çevre ilçelerimize hizmet verecek, modern sağlık merkezimiz bölgemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Erim, "Ayrıca bu hizmetin ilçemize kazandırılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya, Bakan Yardımcılarımıza ve Genel Müdürlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler