Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başarılı öğrenci ikinci dönemde eğitimini evde devam edecek

14 Ocak 2020, Salı 15:57

     


Aydın İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Ülker, hastalığına rağmen takdir belgesi almaya hak kazanan Cem Aydoğdu’nun karnesini ve takdir belgesini evinde teslim etti. Aydoğdu, ikinci dönem eğitimini evde devam edecek.

Efeler’de yaşayan ev hanımı Mecbure ve fırın işçisi Maşallah Aydoğdu çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Cem Aydoğdu için okul yetkilileri ile Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri seferber oldu. Efeler Zafer Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Cem Aydoğdu, doğuştan kronik böbrek yetmezliği ve Nörojen Mesane Hastalığı nedeniyle ADÜ Hastanesinde ameliyata alınacak.

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavisi devam eden ve yarın ameliyata alınacak olan Zafer Ortaokulu öğrencilerinden Cem Aydoğdu’nun ailesini ziyaret eden Sınıf Öğretmeni Gülcan Baranoğlu, okulun rehber öğretmeni Sevgi Akkurt Türkay, Okul Müdürü Gökhan Çoban ve Şube Müdürü İsa Ülker, başarılı öğrenciyi ve ailesini moral desteğinde bulundu. 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılının ilk dönemini hastalığına rağmen başarıyla tamamlayan Cem Aydoğdu’nun karnesini ve takdir belgesini Şube Müdürü Ülker ve Okul Müdürü Çoban birlikte verdi. Okul Müdürü Çoban, ikinci dönemde Cem’i okulunda olacağından şüphesi olmadığını ifade etti. Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Ülker de, Cem için her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek, sağlıklı bir şekilde eğitimine devam etmesi temennisinde bulundu.

Kronik Böbrek Yetmezliği ve Nörojenik Mesane Hastalığı nedeniyle ameliyata alınacak olan Cem Aydoğdu’nun, ameliyat sonrası uzun süre kontrol altında olacağı belirtildi. Bu sürede eğitiminden geri kalmak istemeyen başarılı öğrenci için evde eğitime başvuru yapıldığı ve 2. Dönem evde eğitimine devam edeceği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler