Takip Et

SON DAKİKA

Ameliyatsız saten yüz germe ile daha genç görünün

12 Ocak 2020, Pazar 14:14

     


Dorest Güzellik ve Diyet Merkezinin Güzellik Uzmanı Gülten Demirci, cildimizi gençleştirmek ve kırışıklıklardan kurtulmak için tercih ettiğimiz saten yüz germe hakkında bilgiler verdi.

Sağlıklı ve temiz bir cildin daha geç yaş aldığına dikkat çeken Güzellik Uzmanı Gülten Demirci, tvDEN'de Ayşe Yılmaz'la Sağlık Vakti'nde koruyu uygulamaların önemine dikkat çekti. Demirci, yüzdeki sarkmaların yaşa bağlı olarak değişebileceğini ancak koruyucu uygulamaların etkisini azaltacağını vurguladı. Demirci açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Yüzde meydana gelen sarkmaların en önemli sebebi otuzlu yaşlardan sonra cildin nem tutma kabiliyetinin her sene azalması ve doku kaybı. Buna çevresel faktörler, genetik miras, beslenme alışkanlıkları da eklenince yüz ovalinde ortaya çıkan bozulma, sarkma sıkılık kaybı gibi sorunlar ile ilgili neler yapabilirim? Son yıllarda gelişen teknoloji ile cerrahi yüz germe operasyonları yerini daha çok farklı alternatif uygulamada bıraktı. TL-EXİLİS ELİTE özellikle göz kapağı, tüm yüz, dekolte ve eller oluşan doku deformasyonu, yüz ovalinde bozulmalar, göz kapağı düşüklüğü gibi cilt sorunlarına çözüm sunan bir başarılı bir alternatif olarak uygulanıyor.

YÜZ LİFTİNGİ UYGULAMALARI NELERDİR?

Yüz liftingi kişiye cilt analizi yapılarak kişinin cilt yaşı belirlenerek doğru işlemlerden oluşan kişiye özel programlardan oluşur.Cilt tipi ne olursa olsun önceliklemedikal cilt bakımı ile cilt temizliği sağlanır. Çıkan cilt analizi sonucu değerlendirilerek BTL-EXİLİS SATEN YÜZ GERME yöntemi özellikle göz kapağı, yüz, boyun, dekolte ve yaşımızı en çok gösteren maalesef genelde unutulan ellerimizde oluşan yaşlanma belirtisi olarak adlandırdığımız kırışıklık, sarkma, gözenek ve elastikiyet kaybını 4 ile 6 seans arasında 7 ile 15 gün aralıklar ile uygulanarak cilt altı hücrelerinin yenilenerek cildin daha sıkı ve genç görünmesini sağlayan ağrısız tamamen acısız son derece keyifli kişinin günlük yaşantısını etkilemeyen FDA Dünya sağlık örgütü tarafından onaylı bir yöntemdir.

BTL-EXİLİS BİZİ NASIL GENÇLEŞTİRİR

Bu yöntemin en önemli özelliği 2 farklı teknolojiyi bir arada ve güçlü sistemde bize sunarak radyo frekans ısı ve ultrason teknolojisinin oluşturduğu mekanik enerji ile hücrelerinizin bütünlüğünü sağlayan bağ dokusunu derinden yüzeye kadar 36 ºC seviyelerinde olan cilt altı ısısını 39 ile 42 ºC sıcaklığına ulaştırarak kolajen üretimini harekete geçirerek cildin esnekliğini sağlayan elastin liflerin sıkılaşmasını sağlar. (AYŞE YILMAZ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler