Takip Et

/>

SON DAKİKA

Çatlaklardan kurtulmak mümkün

7 Eylül 2019, Cumartesi 09:27

     


Epila Güzellik Merkezi'nin sahibi Güzellik Uzmanı Mürşide Sağlam doğum sonrası, hızlı kilo alıp verme gibi nedenlerle deride meydana gelen çatlaklardan kurtulma yöntemini anlattı. Sağlam, Dermostria deri çatlak onarım işlemi ile çatlaklardan kurtulmanın mümkün olduğunu dile getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Nazilli'de güzellik ve bakım anlamında yaptığı ilklerle öne çıkan Epila Güzellik Merkezi'nin sahibi Güzellik Uzmanı Mürşide Sağlam deride meydana gelen çatlaklardan kurtulma yöntemini anlattı. Birçok kadının korkulu rüyası olan çatlaklara Dermostria deri çatlak onarım işlemi yaptıklarını belirten Sağlam, uygulamayla aynı zamanda bölgesel incelme ve ciltte sıkılaşmanın da mümkün olduğunu dile getirdi. Uygulamayı anlatan Sağlam, "Cihazımızın 3 adet başlığı vardır. Deri çatlak onarımında vakum başlıklarıyla çatlak deri üzerinde tek tek çalışılması işlemi ile kolojen bağ doku güçlendirilirken aynı zamanda cilde sıkılaşma sağlanır. Kişinin deri yapısı ve iyileşme sürecine bağlı olarak işlem yapılan deri çatlaklarında yüzde 30 yüzde 90 aralığında silinme sağlanır" dedi.

OLUŞAN MORLUKLAR KISA SÜREDE GEÇİYOR

Uygulamadan sonra oluşan morlukların geçici olduğunu ifade eden Sağlam, "Uygulama sonrası deri çatlaklarında morluklar oluşur. Cilt yapısına göre iyileşme süreci iki ile yedi gün arasında değişir. Uygulama sonrası cildinizde herhangi bir kabuk, yara olmaz herhangi bir leke kalmaz. Uygulama sonrasında kişi sosyal hayatına devam edebilir" diye konuştu.

UYGULAMA DÖRT AŞAMADAN OLUŞUYOR

Çatlak onarımının aşamalarını anlatan Sağlam, "Birinci aşamada aloveralı jeli çatlak doku üzerine sürdükten sonra dokuyu vakum başlığımız ile vakumlarız. İkinci aşamada solüsyonumuzla ciltteki ölü tabakayı atması için elimizle iyice yedirerek sürüp beş dakika masaj yaparız. Üçüncü aşamada sürdüğümüz ürünle cam başlığımızla ileri geri hareket ettirilerek çatlak dokular üzerinde tek tek çalışarak çatlak doku altında kan toplaması sağlanır ve işlem biter.

Dördüncü aşamada danışanımıza ev kullanım ürünü verilir" dedi.

GÜNEŞ IŞIĞINA DİKKAT

Sağlam, "Uygulama sonrası direkt olarak güneş ışığına maruz kalmamalıdır. Üç seans yapılabiliyor. 21 günde bir uygulanır.5 ay ara verildikten sonra tekrar 3 seans yapılabilir" dedi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler