Takip Et

SON DAKİKA

Seda Sayan Milaslı oldu

22 Nisan 2020, Çarşamba 15:33

     


Milas’ın Ören mahallesinde ev alarak yerleşen Ünlü sanatçı Seda Sayan Sayan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı da makamında ziyaret etti.

Eniştesi Coşkun Yıldız ile Milas’a gelerek Başkan Tokat’ı ziyaret eden Sayan, Milas'tan ve Milaslıların yakın ilgisinden çok memnun kaldığını belirterek,” Türkiye'nin en cennet köşesinde yaşıyorsunuz. Ören için yapılacak her türlü tanıtımda ben de destek olmak isterim” dedi.

Seda Sayan’ın da artık bir Milaslı olduğunu belirten Başkan Tokat, ziyaret için Sayan’a teşekkür etti. Ören’in tanıtım ve reklama ihtiyacının olduğunun altını çizen Başkan Tokat, “Uzun vadeli stratejik planlamalarımız içerisinde Ören’i spor turizm alanı olarak hazırlama çalışmamız var. Böylelikle 12 ay turizmden yararlanılabilecek. Sizlerin de artık bir Örenli olmanız bu anlamda çok önemli. Hep birlikte Ören’in tanıtımı için güzel projeler üretebiliriz” diye konuştu.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette sanatçı Seda Sayan Başkan Tokat’tan Milas ve Ören hakkında bilgi aldı. (HABER MERKEZİ) 
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
Akaryakıtta çiftte indirim
Aydın’da 225 milyon liralık sosyal destek​ 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler