Takip Et

SON DAKİKA

O Ses Türkiye'ye damga vuran Çine aşkı

20 Ocak 2020, Pazartesi 11:03

     


O Ses Türkiye sahnesinde performansını sergileyen Özlem Akgüneş, Deniz Üstü Köpürür şarkısını seslendirdi. Özlem Akgüneş, performansıyla Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı. Akgüneş'in seçmiş olduğu Beyazıt ise Çine'yi çok sevdiğini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çineli ses sanatçısı Özlem Akgüneş, 'O Ses Türkiye' yarışmasına katıldı. Hadise, Murat Boz, Seda Sayan, Beyazıt Öztürk'ün kadrosuna girebilmek ve 'O Ses Türkiye' yarışmasında birinci olabilmek için yarışacak olan Çineli Özlem Akgüneş, Deniz Üstü Köpürür şarkısını seslendirdi. Özlem Akgüneş, performansıyla Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı.

ÖZLEM, BEYAZIT'I SEÇTİ

Beyazıt'ı seçmesinde geçmişte yaşadığı küçük ama kendisi için çok büyük bir anı olduğunu söyleyerek o anısını paylaşan Akgüneş, arkadaşları ile birlikte Beyaz Show'a yer kalmadığı için giremediklerini yağmurda ıslanarak kapıda beklerlerken Beyazıt Öztürk'ün kendilerini içeri aldırdığını söyledi.

BEYAZIT ÇİNE AŞKINI ANLATTI

Özlem Akgüneş'in kendisinin Çineli olduğunu söylemesi üzerine Beyazıt Öztürk Çine'yi çok sevdiğini belirterek şunları söyledi; "Ne güzel yerdir Çine. Köftesi, deve sucuğu. Deve sucuğuna bayılırım. Çine'den geçerim özellikle. O kadar güzel bir yolu vardır ki. Kovboy kasabası gibi enteresan." (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler