Takip Et

SON DAKİKA

Bu başka gelin arabası

16 Mart 2020, Pazartesi 15:19

     


Aydın'da dünya evine giren Serkan Fuat Bağlan ve Ebru Altınçınar'ın farklı gelin arabası tercihi görenlerin dikkatini çekti. Çift gelin arabası olarak seçtikleri minibüsü, kendi fotoğraflarıyla süsletti.

Aydın Efeler İlçesi esnaflarından Radyocu Kenan Bağlan ve Sevgi Bağlan'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan oğulları Serkan Fuat Bağlan ile Germencik Mursallı Mahallesi'nden tüccar Tayfun Altınçınar ve Şükran Altınçınar'ın kızları Ebru Altınçınar dünya evine girdi.

Geçtiğimiz Ekim ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Serkan ve Ebru çiftinin, Akarsu Park'ta düzenlenen düğün törenine Bağlan ve Altınçınar ailelerinin akrabaları, yakınları ve çiftin arkadaşları katıldı. Çiftin nikahını Efeler Belediyesi Evlendirme Memuru Kenan Hıdıroğlu kıydı.

"DEĞİŞİKLİK OLSUN İSTEDİK"

Düğünde farklı bir gelin arabası seçimi yaparak dikkat çeken çift, özel olarak hazırlandıkları ilk dansla da davetlilerin büyük beğenisini topladı. Damat Serkan Fuat Bağlan, arkadaşının minibüsünü gelin arabası yapmalarıyla ilgili, "Biraz değişiklik, biraz da nostalji olsun istedik. Bu kadar ilgi çekeceğini düşünmemiştik." dedi.

Serkan ve Ebru çifti, kendilerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan davetlilerle unutulmaz bir akşam geçirdi. (SERCAN ÖRÜN)







 
Son Eklenen Haberler