Takip Et

SON DAKİKA

Doktor Muştu'nun mutlu günü

8 Ocak 2021, Cuma 14:06

     


Nazilli Devlet Hastanesinde görevli Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Murat Muştu evlenerek muradına erdi.

Nazilli Devlet Hastanesi’nin başarılı doktorlarından çok sayıda başarılı operasyonlara imza atan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Murat Muştu, bir fabrikada görevli Nilay Turgut ile dünyaevine girdi.

Koronavirüs ile en ön safta mücadele eden ve birçok doktorun yaşamını yitirdiği son günlerde sağlık camiasından bu kez sevindirici bir haber geldi.

Nazilli Devlet Hastanesi’nin sevilen doktorlarından olan çok sayıda başarılı operasyonlara imza atan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Murat Muştu dünya evine girdi. Dr. Muştu, Aydın’da kurulu bulunan bir fabrikanının dış ticaret departmanında görevli olan Nilay Turgut ile yaşamını birleştirdi. Efeler Kültür Merkezi’nde koronavirüs kuralları çerçevesinde kıyılan nikah ile Muştu ve Turgut çifti evlendi.

Nazilli ilçesinde spor camiasında da çok sevilen sakatlanan futbolculara uyguladığı tedavi yöntemleri ile kısa sürede iyileşmelerini sağlayan Aydın başta olmak üzere Ege Bölgesinde branşında başarılı doktorlar arasında gösterilen ve hastalarına uyguladığı sıra dışı tedavi yöntemleriyle dikkat çeken yaşlı vatandaşlara ve yaşlı bayanlara verdiği konferanslarla iyileşmelerine yardımcı olan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Murat Muştu’nun dünya evine girmesi hastaları arasında sevinçle karşılandı. (KARDELEN ÇERÇİ)







 
Son Eklenen Haberler