Takip Et

SON DAKİKA

Pınarbaşı’nda perde bir başyapıtla kapanıyor

26 Ekim 2020, Pazartesi 14:35

     


Efeler Belediyesi’nin düzenlediği “Kültür ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında ilçedeki sanatseverlerle buluşan tiyatro oyunlarının sonuncusu, yarın (27 Ekim Salı) günü sahnelenecek. Pınarbaşı Mesire Alanı’ndaki tiyatro şöleni, usta sanatçılar Rutkay Aziz ve Dolunay Soysert’in aynı sahneyi paylaştıkları “Güneyli Bayan” isimli oyunla final yapacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Efeler Belediyesi, pandemi sürecinde perdelerini kapatmak zorunda kalan ve bu sebeple ciddi ekonomik sıkıntılar yaşayan tiyatro emekçilerine, “Kültür ve Sanat Etkinlikleri” programıyla kucak açtı. İzlemesi birbirinde keyifli tiyatro oyunları, 16-27 Ekim tarihleri arasında Pınarbaşı Mesire Alanı’nda Efeler halkının beğenisine sunuluyor.

SON OYUN RUTKAY AZİZ VE DOLUNAY SOYSERT’TEN

Etkinler kapsamında son olarak Bilgesu Erenus’un yazdığı ve 1980’lerden bu yana birçok sanatçı tarafından defalarca sahneye konan tiyatro oyunu “Güneyli Bayan”, usta tiyatrocular Rutkay Aziz ve Dolunay Soysert’in performansıyla saat 20.00’de Pınarbaşı Mesire Alanı’nda sahnelenecek.

İzleyici koltuklarının, sosyal mesafe ve hijyen kuralları gözetilerek düzenleneceği oyuna girişlerde, seyircilere maske ve dezenfektan dağıtılacak. Oyunu izlemek isteyen Efelerli tiyatroseverler, ücretsiz biletleri, Efeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden ve Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nden temin edebilecek. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler