Takip Et

SON DAKİKA

Müzik öğretmeni ilk klibini Karacasu'da çekti

19 Kasım 2016, Cumartesi 07:30

     


Müzik öğretmeni, ilk albümü “AŞK’a” Karacasu’da klip çekti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın’da müzik öğretmeni olarak görev yapan İsmail Çakır (36), aralık ayında piyasaya çıkacak olan ilk solo albümüne adını verdiği “Aşk” türküsüne Karacasu’da klip çekti. Çekimler için iki yıl görev yaptığı Karacasu’yu tercih eden Çakır, ilçenin koruma altındaki tescilli tarihi konakları ve Kahvederesi Yaylası'nda iki gün süren çekimler sırasında üç farklı mekan kullandı.

İLK ALBÜMÜNÜ YAPTI

Tarihi ve coğrafi dokusunun yanı sıra doğal güzelliklerinden çok etkilendiği Karacasu’da klip çekmeyi tercih ettiğini söyleyen Müzik Öğretmeni İsmail Çakır’ın ilk solo albümüne adını verdiği 'Aşk' türküsüne çektiği klibi, albümle birlikte aralık ayında sevenleri ile buluşacak.

KENDİ BESTELERİYLE SEVENLERİNİN KARŞISINA ÇIKIYOR

Aydın Umurlu ÇPAL’da müzik öğretmeni olarak görev yapan, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü 2004 mezunu İsmail Çakır, 9 yaşından bu yana müzikle uğraştığını, 10 yıldır da müzik öğretmenliği yaptığını söyledi. Birçok kez Türk Halk Müziği sanatçısı Musa Eroğlu ve Selda Bağcan gibi ünlü sanatçılara bağlaması ile eşlik ettiğini söyleyen Çakır, bir taraftan da beste çalışmaları yapıyor. Sözleri Hıdır Çam’a, bestesi kendisine ait “Aşk” adını verdiği albümünde 6’sı kendi bestesi olmak üzere 12 parça bulunuyor. Karacasu Kırçiçeği Anadolu Lisesi’nde 2 yıl görev yaptığını söyleyen Çakır, “Görev yaptığım zamanda da doğası ve tarihi dokusundan etkilendiği Karacasu’ya çekimleri gerçekleştirmemde bana yardımcı olan Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı’ya çok teşekkür ederim” diye konuştu.

AYDIN SEYİRTEPESİ'NDE ÇEKİMLER DEVAM ETTİ

Güvercin Müzik etiketiyle aralık ayında sevenlerinin karşısına çıkacak olan albümün adını taşıyan 'Aşk' türküsüne Karacasu ve Aydın Üçgözler mevkisindeki Seyirtepesi'nde de klip çekimleri yapıldı. İnsansız hava aracının da kullanıldığı iki gün süren ve interocktime prodüksiyon tarafından çekimleri yapılan klibin yapımcılığını Yasin Kaya, görüntü yönetmenliğini Anıl Samuk, sanat yönetenliğin ise Pelin Kaya yaptı. (GÜLAY ÖZTEKİN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler