Takip Et

SON DAKİKA

Forum Aydın’a ‘Baba Parası’ ile geldiler

17 Ocak 2020, Cuma 11:00

     


Forum Aydın Alışveriş Merkezi’nin düzenlediği programa katılan ‘Baba Parası’ filminin başrol oyuncuları Aydınlılarla buluştu. Önce hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncular, daha sonra da ‘Baba Parası’ filmini birlikte izlediler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı ‘Baba Parası’ filminin Forum Aydın’daki gösterimi oyuncuların katılımı ile yapıldı. Önce Forum Aydın Yöneticileriyle bir araya gelen ünlü oyuncular, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kameralar karşısına Aydın'ın dünyaca ünlü inciri ile çıkan oyunculardan Ahmet Kural, Aydın'ın kendisindeki yerinin ayrı olduğunu belirtti. Kendisinin Nazillili olduğunu söyleyen Kural, “Şuan anneannem hala Nazilli’de yaşıyor” dedi. Baba Parası' filminin vizyona girdiği 1 Ocak'tan itibaren vatandaşların sinema salonlarını doldurmaya başladıklarını kaydeden Cemcir, kendileri için esas kitlenin üniversite öğrencileri olduğunu, bundan dolayı üniversitelerin yarıyıl tatiline girmesini beklediklerini söyledi.

Daha sonra Zeytin Meydanı’nda hayranları ile bir araya gelen Ahmet Kural ve Murat Cemcir, gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade etti. Hayranlarıyla birlikte fotoğraf çekilen oyuncular, Baba Parası filmini Aydınlılar ile birlikte izledi. (CEREN AKBAŞ)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler