Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı görsel sanatçı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne öyle bir şey yaptı ki…

4 Aralık 2023, Pazartesi 14:41
Son güncelleme: 4 Aralık 2023, Pazartesi 15:02

     


Aslen Aydın Çineli olan 36 yaşındaki Görsel Efekt ve Animasyon Tasarımcısı Cihan Akkurt, İstanbul Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yaptığı efektle görenleri büyüledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yaklaşık 2018 yılından beri İstanbul’da yaşayan Görsel Efekt ve Animasyon Tasarımcısı Cihan Akkurt, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yaptığı müzikli görsel efektle dikkat çekti.

Bir çok Görsel Efekt ve animasyon çalışmalarıyla adından söz ettiren Akkurt bu kez Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bir ilke imza attı.

Yaptığı projenin amacından bahseden Akkurt, “Türkiye ve yurtdışında büyük markaların yaptığı reklamlar var. Mesela Sephora, Türkiye’deki en büyük mağazasının açılışını ilgi çekici bir reklamlar kutladı. Tırların üzerinde Sephora yazılı dev çantaların içinden çantalar havalara uçarak görsel şölen olmuştu. Bu reklam insanların dikkatini inanılmaz çekiyor. Ve daha bir çok örnek var. Ben de insanların ilgisini çekecek müzik konulu bir reklam hazırladım. Müzik temasını biraz İstanbul ile bağdaştırmak istedim. (SELİME AYDEMİR)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler