Takip Et

/>

SON DAKİKA

Köşk’te konser heyecanı yaşanacak

2 Eylül 2019, Pazartesi 14:42

     


Köşk’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı etkinlikleri kapsamında, ilçe meydanında düzenlenecek konserde Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Adem Kazan sahne alacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Köşk Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilecek olan konsere Ege Türküleri damga vuracak. Özgün ve popüler müzik eserlerinin de seslendirileceği konserin izleyicileri unutulmaz bir gece yaşayacak.

Kurtuluş etkinlikleri kapsamında gerçekleşecek konser hazırlıklarının tamamlandığını söyleyen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, “Kurtuluşun ruhuna uygun, göğsümüzü kabartan ve kahramanlıklarımızı yaşatan türkülerin de seslendirilmesini istedik. Ege Bölgesi’nden yetişmiş, Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Adem Kazan’ı davet ettik. Köşk’ümüzün evladı, Büşra Akyol da sahne alacak. Gün boyu sürecek kurtuluş etkinliklerimizi unutulmaz bir geceyle taçlandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Adem Kazan, Muğla Zeybeği Sürmelim’i söyleyen en iyi erkek ses olarak biliniyor. Sürmelim adlı albümüyle yakaladığı çıkış sonrası Ege ve Akdeniz’de çok sayıda konser ve etkinliğe davet alan Adem Kazan, son olarak Sabahat Akkiraz, İlkay Akkaya, Erdal Erzincan, Nida Ateş, Aysun Gültekin ve Hüseyin Turan gibi farklı kuşakları temsil eden “Bize Kalan Miras” adlı ortak albümde Ula Yöresine ait “Deniz üstü köpürür” adlı türküyü seslendirdi. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler