Takip Et

/>

SON DAKİKA

Yeniköy, Yeniköy olalı böyle miting görmedi

11 Mart 2024, Pazartesi 12:18
Son güncelleme: 11 Mart 2024, Pazartesi 13:06

     


31 Mart Yerel seçimleri kapsamında Koçarlı’da kapı kapı dolaşan CHP Koçarlı Belediye Başkan adayı Özgür Arıcı, Koçarlı’nın Yeniköy Mahallesi’nde havai fişek ve meşalelerle karşılandı. Coşkulu kalabalık meydana sığmazken yaklaşık 250 araçlık konvoy da Arıcı’ya eşlik etti.

Eşiyle birlikte gönülleri fethetmeye devam eden Özgür Arıcı dün akşam durağı Yeniköy Mahallesi oldu.

Arıcı’ya CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, Meclis üyesi adayları Racı Aydemir, Ali Uzunkaya, Hicrigül Eroğlu, Mevlüt Çıntar, Halil İbrahim Yaraşık, Mehmet Bayar, Mutlu Tosun, Mehmet Özkan, Muharrem Çetin, Fatma Bayan, Hakkı Koçtu, Mevlüt Onur Akkan’da eşlik etti.

Arıcı, göreve seçildiğinde yapacağı projeleri anlatıp, vatandaşlardan destek istedi.

Yeniköy’de yapacağı projeleri anlatan Arıcı, “Kartal Tepesi’ni mesire alanı ve aile çay bahçesi olarak hizmetinize sunacağız.

Yeniköy1912 Spor Futbol sahası ve spor tesisleri oluşturacağız.

Yeniköy Halı saha tesisleri ışıklandırmasını yağacağız.

Gençlerimizin halı sahaya rahat ve güvenli bir şekilde ulaşarak spor yapabilmesi için mevcut olan toprak yolu parke taşıyla döşeyeceğiz.

Mezarlığın oradaki çöp yığınını oradan kaldıracağız. Yeniköy’ü kötü koku ve yangın tehlikesinden kurtaracağız. 

Yeniköy - Germencik yolunu sıcak asfalt yaparak Yeniköy halkının tarlalarına güvenle gitmelerini sağlayacağız.

Yeniköy’de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve yerine yenisi yapılmayan Yeniköy düğün salonunu Yeniköy’e yakışan şekilde yeniden inşa edeceğiz.

Yeniköy’de atıl olarak kaderine terk edilen Atatürk Parkı ve Aile Çay Bahçesi’ni Belediye bünyesinde iştirak olarak çalıştırarak hem istihdam sağlayacağız hem de parkı yeni bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler