Takip Et

SON DAKİKA

Aydınlı esnaftan insanın içini ısıtan paylaşım

30 Kasım 2020, Pazartesi 15:52

     


Efeler’de esnaflık yapan Mustafa Benli’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşım, insanın içini ısıtan ve örnek alınması gereken türden oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkamayan ve kendi işlerini göremeyen vatandaşlar için Aydınlı esnaf, duyuruda bulundu.

Efeler’de çiçekçilik yapan Mustafa Benli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aydın içi sobası olup da kuramayan, odununu, kömürünü taşıtamayan, odununu kıramayan, kovasını hazırlayamayan, pandemi korkusuyla pazarına çıkamayan engelli yaşlı kim olursa olsun yardımcı olabilirim iletişime geçmeniz yeterli” ifadelerine yer verdi.

Benli'nin bu paylaşımı, vatandaşlar tarafından büyük beğeni ve takdir topladı.

“BANA AYRI BİR HUZUR VE MUTLULUK KAYNAĞI OLUYOR”

Kovid-19 pandemisinden esnafın, çocukların ve özellikle yaşlıların çok fazla etkilendiğini belirten Benli, “Ülke olarak hiç görülmemiş bir sınavdan geçiyoruz. Koronavirüs salgını hepimizi maddi ve manevi çok yıprattı. Efeler Güzelhisar Mahallesi’nde işyerime yakın çok fazla yaşlı vatandaşın bu durumdan mustarip olduğunu fark ettim ve imkanım çerçevesinde yardımlarına yetişmeye çalışıyorum. Bu yaptığım yardımlar bana ayrı bir huzur ve mutluluk kaynağı oluyor. Daha öncesi de Yeni İz Derneği bünyesinde bir çok yardım çalışmasında da görev almıştım. Bundan sonra da hem dernek bünyesinde hem de bireysel olarak gelecek yardım çağrılarını yerine getirmeye hazırım” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler