Takip Et

SON DAKİKA

Modern tesis vekillerden tam not aldı

29 Aralık 2015, Salı 15:00

     


Koçarlı’da Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’ndan (TKDK) aldığı destekle çam fıstığı işletmesini yenileyen Serkan ve Ali Karatosun’u ziyaret eden AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurahman Öz, işletmeye tam not verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı’da çam fıstığı işletmeciliği yapan Serkan ve Ali Karatosun, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından aldığı destekle yeni modern bir tesisi hizmete açtı. AK Parti Aydın milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Abdurahman Öz, çam fıstığı işletmesini ziyarette bulunarak hayırlı olması temennisinde bulundu.

Fabrikayı gezerek bilgi alan milletvekilleri, işletmecileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Koçarlı’nın çam fıstığı işletmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen milletvekilleri bu tür modern işletmelerin daha da çoğalması gerektiğini ifade etti. Devletin bu tür işletmelere her anlamda destek verdiğine değinen milletvekilleri, Karatosun kardeşleri elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

“DAHA KALİTELİ ÜRÜN İÇİN”

Koçarlı'da küçük yaştan beri bu iş yaptıklarını bildiren Serkan Karatosun, kaliteli ürün ihracat payını arttırmak için TKDK desteklerinden faydalandıklarını belirtti.

Karatosun, şöyle konuştu:

“Faaliyette olan tesisimize, TKDK destekleri sayesinde modern makine ve ekipmanlar aldık. Şimdi bu tesisimizde daha fazla çam fıstığı işliyoruz. Koçarlı'da toplanan kozalaklar, tesisimizde modern koşullarda ayrıştırılıyor. Kozalaktan çıkarılan fıstık içi, işlenip paketlendikten sonra tüketime hazır hale geliyor. Ürünlerimizin bir kısmını yurtdışına, bir kısmını da ülke içine satıyoruz.

Fabrikamız hem iç piyasada hem de dış piyasada tercih edilen bir işletme haline geldi. Her geçen gün büyüyerek gelişen işletmemizin bundan sonraki en büyük hayali, ünlü bir marka haline dönüşmek olacaktır. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor. Verdiğiniz tüm desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” (BURHAN CEYHAN)







 
Son Eklenen Haberler