Takip Et

SON DAKİKA

Hastaneye kabul edilmeyen kadın koronaya yenik düştü

29 Ekim 2020, Perşembe 09:08

     


Çine Devlet Hastanesi’ne eklem ağrısı, halsizlik ve ateş şikayeti ile başvuran ve Kovid-19 testi pozitif çıkan 43 yaşındaki Habibe Sever yaşamını yitirdi. Habibe Sever’in eşi Kemal Sever, “Sizden daha kötüleri var dediler. Ağır hastayı bir şeyin yok diye eve gönderdiler” diye sitem etti.

Çine Evciler Mahallesi’nde ikamet eden Habibe Sever, geçtiğimiz Cumartesi günü nefes almada zorluk ve yüksek ateş şikayeti ile yakınları tarafından  hastaneye götürüldü. İddialara göre, ilk olarak koronavirüs testi yapılan kadın tedavi edildikten sonra ilaç verilerek evine gönderildi. Ailenin evi karantina altına alınırken, tedavisinin evde devam edeceği belirtildi. Koronavirüs ile 4 gün savaşan Sever’in sabah saatlerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

ASKER OĞLUNA EN ACI HABER ULAŞTIRILDI

Evli ve 2 çocuk annesi Habibe Sever’in saat 14.00 sıralarında koronavirüs tedbirleri kapsamında toprağa verileceği öğrenildi. Genç annenin İzmir’de vatani görevini yapan oğluna ise, acı haberin ulaştırıldığı ifade edildi. Habibe Sever'in eşi Kemal Sever ise, “Hani hastanelerimiz çok güzeldi. Yoğun bakımlarımızda çok boşluk vardı. E o zaman Habibe mi niye hastaneye almadınız. Ağır hastayı bir şeyin yok diye eve gönderdiniz. Ve sonuç” diye sitem etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler