Takip Et

SON DAKİKA

Erdoğan yeni açıklamalarda bulunuyor

29 Haziran 2020, Pazartesi 18:42

     


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı ardından açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 1 ay daha uzatıldığını belirtti.
Erdoğan, "Amacımız vaka sayısını da vefat sayısını da sıfır noktasına çekebilmektir. Ülkemizi risk grubundan uzaklaştırmakta kararlıyız. Yarın 926 devlet korumasındaki gencimiz ile 274 şehit yakınımız, gazi ve gazi yakınımız kura ile kamu kuruluşlarına yerleştirilecek. Halkımızdan tek isteğimiz, bu süreçte kurallara uyarak, işlerine, üretimlerine, ülkelerine sahip çıkarak bize destek olmasıdır. Kısa Çalışma Ödeneği'nden faydalanma süresini 1 ay daha uzatıyoruz. Bununla bağlantılı, nakdi ücret desteği de 1 ay daha devam edecek. İçerideki ve dışarıdaki ortak kanaat Türkiye'nin salgın sonrası yeniden şekillenecek dünyanın yıldız ülkelerinden biri olacağı yönündedir. " dedi.
ÇOKLU BARO TEKLİFİ YARIN MECLİSTE
Erdoğan, "Daha demokratik, daha çoğulcu, temsil düzeyi yüksek bir baro yapısı oluşturmakta kararlıyız. Çoklu baro yönetimi üzerinde duruyoruz. Milletvekili arkadaşlarımız bu konuyla ilgili kanun teklifini yarın sabah veriyorlar." dedi.







 
Son Eklenen Haberler