Takip Et

SON DAKİKA

25 yıllık tecrübe ile “Şampiyon Kuyu Kokoreç” büyüyor

28 Eylül 2020, Pazartesi 07:30

     


Efeler’de hizmet veren Şampiyon Kuyu Kokoreç artık Pınardere Mahallesi Kumkahve mevkiinde 2’nci şubesi ile hizmet vermeye başladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

2009 yılından bu güne Zafer Meydanı’nda hizmet veren Şampiyon Kuyu Kokoreç, Aydın – Denizli Karayolu Pınardere Mahallesi Çevreyolu girişinde 2’nci şubesi ile hizmet vermeye başladı.

25 yıllık tecrübe ile başarıyı yakaladığını belirten Şampiyon Kuyu Kokoreç sahibi Yüksel Bilgen, “1994 yılında iş ararken bu sektöre tesadüf eseri girdim. İlk olarak yol kenarında seyyar kokoreççilik yapmaya başladım. 3 ay kadar devam ettim. Daha sonra Umurlu’ ya ardından Aydın’a geldim. Bu işi yıllarca seyyar olarak yaptım. 2001 yılında o kriz zamanında kendi dükkanımı risk alarak açtım. 1 buçuk yıl uğraştım ama işler yolunda gitmedi ve dükkanı kapatmak zorunda kaldım. Pes etmedim tekrar işimi seyyar olarak yaptım. 2009 Eylül ayında Zafer Mahallesi’ndeki Şampiyon Kuyu Kokoreç dükkanını hizmete açtım. 2009’dan bugüne hala faaliyetteyiz. 1 buçuk ay önce memleketim olan Kök’e gider gelirken aklımdan buraya da bir dükkan açmak geçti. Yerin yol kenarında olması, mevkiinin iyi olması, bahçeli ve ferah bir ortama sahip olması fikrimi daha da cazip kıldı. Ve Şampiyon Kuyu Kokoreç’in 2. Şubesini hayata geçirmiş olduk. Günden güne tecrübemizle büyüyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ, LEZZET, KALİTE, HİJYEN

Aile işletmesi olan mekanımızda lezzet, kalite ve hijyeni ön planda tutuyoruz diyen Bilgen, “Ben işimi takip ederim, hedefler koyarım kendime. İşimde başarılı olmak için her yolu denerim. Başarı gelmiyorsa öz eleştiri yaparım. Neyim eksik? Neden başarılı değilim? Bunu sorgularım. Eksiğimi artımı bulurum başarının yolu buradan geçer. Çalışma prensiplerimiz müşterilerimizin memnuniyeti ile geri dönüyor. İnsanlar en başta temizliğimize ve bize güveniyor. Lezzetimiz hakkında çok güzel, iyi geri dönüşler alıyoruz. Buda bizim için bir artı. Menümüzde sadece kokoreç olmamsı insanların tercihini kazanmamıza sebep oluyor. Şampiyon Kuyu Kokoreç’te sucuk ekmek, köfte ve uykuluk var. Ayrıca Cumartesi ve Pazar günleri kuyuda tavuk tandırda yapıyoruz. Kokorecimiz zaten mükemmel ve tam not alıyor. Çay, kahve, sıcak içecek ikramlarımız, sıcak kanlı ve güler yüzlüm yaklaşımımız müşteri memnuniyetine olumlu etkiler yapıyor. Ayrıca soğuk meşrubatlarımız ve buz gibi ayranımız, çayımız, kahvemiz hep mevcut. Müşterilerimiz sadece çay ve kahve içmeye de gelebilirler. Her zaman müşterilerimize hizmet için ekibimizle hazırız” ifadelerini kullandı.

HEDEFİMİZ, “SEKTÖRÜN ÖNCÜSÜ OLMAK”

Kaliteli ve yenilikçi hizmetler ile koşulsuz konuk memnuniyetini sağlayarak sektörün öncüsü olmayı hedeflediklerini dile getiren Bilgen, “Bizler haksız rekabet, maliyetin altında satışlar yapmak zorunda kalıyoruz. Özellikle bunu Zafer Meydanındaki dükkanımızda yaşıyoruz. Fakat amacımız rekabetin dışında kaliteli hizmet etmek olmalı. Biz bunu başarmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz kalitemizden ödün vermiyoruz. En başta lezzetimiz, kalitemiz, güvenilirliğimiz ve hijyenimiz geliyor. Bizim felsefemiz şudur; “Çocuklarımızın, kendimizin yiyemediği bir ürünü müşteriye vermeyiz.” Bu felsefemiz devam ettikçe sağlıklı, kaliteli ürünler ile müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Herkesi lezzetimizi tatmaya, sohbetimize dahil olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. (CEREN AKBAŞ)

(Bu bir reklam haberdir) 







 
Son Eklenen Haberler