Takip Et

/>

SON DAKİKA

Okul bahçesine 100 fide diktiler

27 Mart 2016, Pazar 15:23

     


Sultanhisar Salavatlı Mahallesi İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte okul bahçesine 5 ayrı türden 100 ağaç fidesi dikti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Salavatlı İlkokulu’na, Yenipazar Orman İşletme Şefi Oral Kızıldağ ve Karıncalıdağ Orman İşletme Şefi Rıfat Biçer tarafından ağaç fidesi hediye edildi. Okula hediye edilen 70 adet Altuni Mazı ile Katalpa, Sofora, Erguvan ve Güvey Kandili çeşitlerinden oluşan 30 adet fide, sınıf öğretmeni Övgü Özkan öncülüğünde okul bahçesine dikildi.

 

Salavatlı İlkokulu Müdürü Mustafa Eriş, Müdür Yardımcısı Anıl Yalçınkaya, öğretmenler Gonca Akbaş, Çilen Ülkü, Mehmet Ertekin, Öznur Erdoğan ve Fahri Türk, fideleri öğrenciler ile birlikte toprakla buluşturdu. Okul bahçesinde uygun alanlara dikilen fidelerin öğrencilere ayrı bir mutluluk kattığını belirten Eriş, ''Bu etkinliğimizle öğrencilerimize ağaç sevgisini ve ormanın önemini anlatmaya çalıştık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin bu ağaçları koruyup kollayacaklarından hiç şüphe duymuyorum'' dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler