Takip Et

SON DAKİKA

Denktaş'ın hayatını kolaylaştıracak hediye MHP'den geldi

26 Ekim 2020, Pazartesi 10:22

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetimi, diyabet hastalığı nedeniyle iki ayağını da kaybeden 57 yaşındaki Aydın Denktaş’a akülü araba hediye etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de bir dizi ziyaretler gerçekleştiren MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ile beraberindekiler, Bucak Mahallesi’nde yaşayan ve diyabet nedeniyle iki ayağını kaybeden Aydın Denktaş’ın hayatını kolaylaştıracak hediyesini teslim etti.

Kendisine ziyaret eden MHP İl Başkanlığı Teşkilatına teşekkür eden 2 çocuk babası Denktaş, akülü arabanın hayatına önemli bir kolaylık sağlayacağını ifade etti.

“ONUN MUTLULUĞU TÜRKİYE’NİN MUTLULUĞU”

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “MHP, hemşerilerimizin emrindedir, yanındadır, gönlündedir. Aydın Denktaş kardeşimize Akülü Araba hediye ettik. MHP Aydın İl Yönetimimizin hediyesi olan akülü araç ile Aydın Denktaş kardeşimiz hareket kazanacak. Onun mutluluğu Türkiye'nin mutluluğu. Hep mutlu olsun. Güzel günlerde kullansın inşallah. Türk milletinin ayrılmaz üyeleri olan engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek onların ihtiyaç ve taleplerine cevap vermek sosyal hayattaki etkinliklerini genişletip yaşam şartlarını ve kalitelerini yükseltmek öncelikli görev ve sorumluluklarımızdandır” diye konuştu. (SEDA ALKAN)







 
Son Eklenen Haberler