Takip Et

SON DAKİKA

Efeler ailesi bayramlaştı

26 Mayıs 2020, Salı 18:06

     


Efeler Belediyesi’ne bağlı EFEBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uygun ve Temizlik İşleri Müdürü Muharrem Arslan, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay adına Efeler Belediyesi’nin Kocagür'de bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi'ne giderek çalışan personellere baklava ikram etti; personellerin Ramazan Bayramını kutladı.

Efeler Belediyesi’ne bağlı EFEBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uygun; "Efeler Belediye Başkanımız Mehmet Fatih Atay’ın hepinize çok selamı var. Hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor. Ülkemizin geçirdiği koronavirüs salgın hastalığı hepimizin hayatını fazlasıyla etkiledi. Sizler de en az sağlık emekçilerimiz kadar çaba sarfettiniz. Sizlerin sayesinde koronavirüs salgın hastalığından en kısa sürede kurtulacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

Efeler genelinde pandemi sebebiyle çalışmalarına ara vermeden devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay'a, EFEBEL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Uygun’a ve Temizlik İşleri Müdürü Muharrem Arslan'a teşekkür etti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler