Takip Et

Aydınlı berber hastaneden taburcu oldu

26 Mayıs 2020, Salı 12:53

     


Efeler’de berberlik yapan ve ilk covid-19 testi pozitif çıkan Bülent Kovacı’nın ikinci testi negatif çıktı. Berber Kovacı, 5 gün sonra hastaneden taburcu edildi.

Efeler Hasanefendi Mahallesi’nde erkek berberi olarak hizmet veren Bülent Kovacı’nın 20 Mayıs’ta yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. 5 gün Aydın Devlet Hastanesi’nde gözlem altında tutulan Kovacı’nın diğer tüm testleri negatif çıkınca, taburcu edildi.

“NE İYİ DOSTLAR BİRİKTİRDİĞİMİ BU SÜREDE DAHA İYİ ANLADIM”

Aydın’da 1996 yılından beri berberlik yaptığını belirten Bülent Kovacı, ülke olarak bu hastalıktan kurtulma temennisinde bulundu. 2009 yılından buyana da kişiye özel ustura, havlu ve önlük kullanmasıyla diğer meslektaşlarına örnek işletmecinin kovid-19 testinin pozitif çıkması ise hem müşterilerine hem de meslektaşlarında şaşkınlık yaratmıştı. Hastanede kaldığı sürede ve şuanda da sağlığının çok iyi olduğunu belirten Kovacı, “Kendi isteğimle gittiğim hastanede sonucum pozitif çıkmıştı. Ama uzmanların açıkladığı hiçbir belirti, bende yoktu. Fakat ben hastanede tedavi altında kalarak diğer tüm testlerimi yaptırdım. Yapılan tomografi, kan ve diğer tüm testlerim negatif çıktı. Bunun üzerine dün akşam hastaneden taburcu edildim ve 14 gün de evde kalacağım. Hastanede kaldığım bu süre içerisinde benimle ilgilenen tüm sağlık çalışanlarına, arayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Ne iyi dostlar biriktirdiğimi bu sürede daha iyi anladım” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler