Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı din görevlileri motorize hizmete başladı

26 Mart 2020, Perşembe 11:59

     


Aydın İl Müftülüğüne bağlı veren cami imam hatipleri ve müezzinler, koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üstü vatandaşların eksiklerini gidermek amacıyla motorize ekip oluşturdu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koronavirüs salgının önlenmesi amacıyla alınan tedbirler arasında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirildi. Bunu üzerine, polis, jandarma, sağlık personeli, öğretmenler ile cami görevlileri 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyacını karşılamak üzere seferberlik başlattı.

Aydın Valiliği tarafından oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 112, 155,156 ve diğer iletişim çağrı merkezlerine 65 yaş üstü vatandaşlardan gelen talepleri ulaştırıyor. ‘Evde Kal Sağlıklı Kal’ çağrılarına riayet eden ve her türlü ihtiyaçlarını ileten ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidermek üzere, din görevlileri de motorize ekip oluşturdu. Din görevlileri kendi mahallelerinde ki 65 yaş üstü ve diğer ihtiyaç sahiplerinden gelen talepleri ve istediklerini yerine getiriyor. (HABER MERKEZİ) 
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
KORONAVİRÜS HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR
"SOKAĞA ÇIKAN HERKESİN ATEŞİ ÖLÇÜLMELİ"
KORONAVİRÜSTE SON DURUM
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN EK GENELGE
KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNİ AÇIKLADI







 
Son Eklenen Haberler